Follow:
FASHION

DEN PERFEKTE RUSKIND JAKKE

Ruskind jakke fra VeromodaRuskind er simpelthen så hot lige nu, og jeg har fundet ud af, at jeg ikke kan leve uden denne smukke ruskind jakke fra Veromoda til kun 750 kr.! Det er jo simpelthen et fund til den pris. Ville elske at bruge jakken hen over foråret, både til jeans og til kjole.

Jakken findes i 4 forskellige farver: Sort, Beige, Army eller rust, jeg drømmer om en sort eller en i beige og skal ud og have en så snart babybulen er væk! Det bliver jeg simpelthen nød til. Den er jo så smuk og anvendelig og til den pris kan man nærmest ikke lade være vel?

I dag vil jeg nyde min barsel, det er den første dag hvor jeg ikke skal stresse ud og lave en masse og har derfor både fået tømt et par flyttekasser, vasket tøj, været i karbad og nyder nu en sen morgenmad, mens jeg skriver dette indlæg 🙂

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Den er virkelig også pæn!!

  22. marts 2016 at 17:52
 • Reply Amalie Fernande

  Hvor er den lækker, er vild med den i sort! Og lyder som om du har haft en dejlig dag 😀

  http://www.amaliefernande.dk

  22. marts 2016 at 21:26
 • Reply Frederikke S

  Wauw den er lækker 😀

  23. marts 2016 at 12:16
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er så fed, især i beige 🙂

  23. marts 2016 at 14:05
 • Leave a Reply