Follow:
FASHION

ØNSKEOUTFIT TIL SOMMERFERIE I DET SYD FRANSKE

sommerferie

NEDERDEL: ESPRIT // SANDALER: PAVEMENT // ØRERINGE: HVISK // OFF SHOULDER TOP: ESPRIT // TASKE: NUNOO // HALSKÆDE: HVISK

Jeg trænger virkelig til at holde ferie og til at få slappet lidt af. Vi tager til syd Frankrig med mine forældre og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er så småt begyndt at tænke over hvad jeg skal have med i tasken, det skal være smart, praktisk og gerne anvendligt på flere tænkelige måder.

Og hvor i Frankrig skal vi så bo? Vi bo i Cannes som er byen, som danner ramme om den populære filmfestival. Cannes ligger lige op af Nice som er super dejlig by, bl.a. til at shoppe i. Der er mange special butikker men også kæder som bl.a. Zara og Esprit og jeg glæder mig til at se lidt andet tøj, end det vi er vandt til her hjemme i lille Aalborg. Udover kæderne og de små special butikker er der også anitkmarked i Nice, her har du mulighed for at gøre virkelig gode fund. Boderne byder nemlig på både Chanel, Gucci og Louis Vuitton og jeg glæder mig virkelig til at gå på opdagelse i de mange boder.

Jeg ville elske at hoppe i dette outfit på min sommerferie til det syd franske, jeg er helt vild med off shoulder trenden som er fin og feminin. De smukke sandaler fra Pavement minder en smule om de monster dyre Hermes, som jeg har sukket over i mange år efterhånden. Disse er uden tvivl et super alternativ til en meget bedre pris og så er de oven i købet også i skind.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lille My

    Toppen er så fin og lyder vildt lækkert med Frankrig 🙂

    21. juni 2017 at 12:35
  • Leave a Reply