Follow:
FASHION

Se mine virkelig smukke øreringe fra Danske Agerbo Design

Agerbo Design

Øreringe fra Agerbo Design / Dangling Peatl Earrings 

 

For efterhånden længe siden, fik jeg disse smukke øreringe tilsendt fra Aagerbo Design. Jeg har brugt dem en hel del, men desværre ikke fået vist jer dem. Jeg er som sagt ikke så god til farve i min garderobe, men elsker når min accessories har lidt kulør. Disse øreringe er lavet med stenen Lapis Lazuli, som har den smukkeste blå farve, som jeg længe har set.

De står super godt til mit meget mørke hår og blå øjene og kan bruges både til hverdag med en simpel t-shirt, et par jeans og sneakers eller til fest med stiletter og en fin cocktailkjole.

Agerbo Design

Øreringene kan blive dine for kun 199 kr. og forhandles på Agerbo Designs hjemmesiden lige HER og findes desunden i en række andre farver.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Lille My

    Så fine og enkle 🙂

    6. august 2017 at 10:33
  • Leave a Reply