Follow:
OUTFIT

Jeg har drømt om en Burberry tenchcoat siden gymnasiet…

Burberry trenchcoatBurberry trenchcoatSHOES: ALDO // BAG: CHANEL // TRENCH: BURBERRY // SUNNIES: CÈLINE // RING: CÁRRE // NAIL POLISH: DEPEND

Normalt er jeg ikke typen der lukker min jakke meeen for pokker hvor er der altså koldt i Danmark, og da jeg var ude og spise med Linda og Eline for et stykke tid siden, stormede det helt af H. til derfor blev min nye lækre tench fra Burberry lukket. Jeg er normalt ikke til lukkede jakker og fortrækker altid mine jakker åbne, gerne tilsat et dejligt stort tørklæde MEN DET NÆGTER JEG ALTSÅ AT BRUGE HER MIDT I JULI MÅNED!

Burberry trenchcoat

Burberry trenchcoat

Burberry trenchcoat – Når en drøm bliver til virkelighed!

Jeg synes nu egentlig også at trenchen her fungere super fint lukket og især til bare ben. Jeg har virkelig drømt om en Burberry trenchcoat siden gymnasiet og nu er den langt om længe min, jeg fik den til en pris hvor jeg simpelthen ikke kunne sige nej og jeg er glad for endelig at kunne krydse den af min drømme-ønske-liste, har i også sådan en?

En klassisk Burberry trench, er en jakke som aldrig går af mode og som jeg vil hive frem sæson, efter sæson, efter sæson. Men en Burberry trenchcoat er desværre blevet voldsomt dyr og starter ved 8000 kr.! Derfor valgte jeg at finde en brugt, og jeg fandt en her i Aalborg, i den fineste stand til en rigtig fin pris!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Du er så smuk!!! Også med lukket jakke, midt i Juli <3 😉
  GLÆDER mig til at se dig igen snart <3

  4. august 2017 at 7:34
 • Reply Lille My

  Hvor er den flot til dig <3

  6. august 2017 at 10:20
 • Reply Mama Brown

  It’s a keeper!
  You look stunning, sveske ❤️

  6. august 2017 at 21:46
 • Leave a Reply