Follow:
OUTFIT

Smukke Cannes Marina, i flot rød kjole og fine sorte mules

rød kjole

RØD KJOLE: ZAFUL // TASKE: LOUIS VUITTON // HALSKÆDE: BY BIEHL // SOLBRILLER: CÉLINE // MULES: XIIT

Jeg er hjemme fra 2 ugers dejlig ferie i det sydfranske, vi har hygget, spist god mad, drukket vin, badet i poolen og på stranden, vi har grint, oplevet en masse og selvfølgelig shoppet – Jeg har gjort mig et par rigtig fine fund, som jeg glæder mig til at vise jer her på bloggen.

Jeg er blevet lidt “vild”, hvis jeg selv skal sige det. Frk-går-altid-i-sort-tøj har nemlig fået endnu en fin rød kjole. Denne red Ruffle dress  fra Zaful flyttede ind lige inden afrejse og jeg er simpelthen så glad for den! Stoffet er en dejlig tyk kvalitet og længden er fin og passende til en aften ude. Har i anskaffet jer en rød kjole? De er jo nærmest ikke til at komme uden om denne “sommer”.

LÆS OGSÅ: Slå om kjole fra Gina Tricot – Sommerens store trend

rød kjole

rød kjole

Jeg er typen der elsker at ligge og stege i solen hele dagen, men med en 1,5 årig datter, som elsker vand og konstant har krudt i røven er det ikke blevet til mange timer på solsengen, hvilket også kan ses på min ret så blege krop. Men så er det godt jeg har fået en masse nye lækre tanningsprodukter fra Saint Tropez, som jeg glæder mig til at prøve og anmelde her på bloggen.

I dag er jeg igen tilbage bag skærmen på mit arbejde og jeg er på ingen måde klar eller motiveret til det. Jeg kunne godt bruge et par ugers ferie mere, til at lade op til resten af året – det er lidt vildt at tænke på at jeg først har ferie igen til jul. I morgen skal jeg mødes med Eline & Linda til tøsehygge, vin og tapas. Jeg glæder mig virkelig til at se dem igen, det føles som en evighed siden!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Altså din utrolig smukke og fantastiske kvinde 😀 ELSKER alt ved det her!!

  9. august 2017 at 19:05
 • Reply Lille My

  Wauw du ser fantastisk ud!! <3

  13. august 2017 at 9:05
 • Leave a Reply