Follow:
FASHION

Har du skaffet dig en wrap dress, ellers er det måske på tide for…..

wrap dress

1. ASOS // 2. ASOS // 3. VEROMODA // 4. VEROMODA // 5. MILK IT // 6. MOTEL

Ejer du ikke en af sommerens mest populære kjoler også kaldet “Wrap dress”, så burde du anskaffe dig en, for trenden forsætter nemlig ind i efterårsmoden. Vi kommer nemlig til at se en hel masse tøj med den så kaldte “slå-om-effekt”, både kjoler, bluser og skjorter er at finde med wrap-effekten og jeg er helt vild med den.
Jeg har selv en fin Wrap dress fra Gina Tricot, måske en mere sommerlig en af slagsen. I kan se den i indlægget: Slå om kjole fra Gina Tricot –  Sommerens store trend.

Jeg har fundet er par gode bud på et par lækre slå-om-kjoler, som er på tilbud nu og som kan bruges til efteråret og vinteren. Selvom flere af kjolerne her har korte ærmer, kan de med stor fordel styles med en langærmet blonde undertrøje enten med høj eller rund hals, så armene ikke virker så bare. Ellers er det også altid lækkert med en blazer eller oversize vamset cardigan for enten et mere klassisk eller afslappet look. Det er jeg i hvertfald selv stor fan af!

Rigtig god weekend!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Julie Mænnchen

    Så fine og jeg elsker dem også! 🙂 Er især vild med nr. 3

    14. august 2017 at 16:12
  • Leave a Reply