BEAUTY

Eyelash extension

Eyelash extension

For ca. 4 uger siden var jeg nede hos Liljas hudpleje i Nørresundby for at få lavet eyelash extension (forlænget mine egne vipper) Der bliver sat små “buketter” af vipper oven på dine egne vipper – super smart!

Jeg synes resultatet blev fandens flot. Øjenvipperne holder i ca. 3 uger – alt efter hvor godt man passer på dem, undgår for meget vand og renseprodukter omkring øjnene . Jeg er blevet stor fan af eyelash extension, man skulle lige vende sig til at vipperne pludselig var dobbelt længde end normal, men hold op hvor var det dejligt at vågne op og se “frisk ud” og ikke var afhængig af mascara 😉

Jeg har desværre ikke mine på mere – men skal helt sikkert ned og have lavet dem igen inden længe.

Så hvis du også overvejer lange lækre vipper, kan jeg helt klart anbefale Liljas hudpleje, i skrågade Nørresundby – Gitte som har hudplejen – er super sød og ikke mindst dygtig!

// Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk