TRAVEL

PORTUGAL – SEA TRIP

PORTUGAL - SEA TRIP
PORTUGAL – SEA TRIP
PORTUGAL - SEA TRIP
SONY DSC

PORTUGAL - SEA TRIP

PORTUGAL - SEA TRIP
Efter jeg havde været en smut i Italien med min familie og kæreste, var jeg en uge i Portugal, nærmere Algrave kysten, sammen med min veninde Maria.

Det var en dejlig tur som mest af alt bestod af sol, sol mere sol og kolde drinks. Det var en super dejlig og ikke mindst afslappende uge.

Den ene af dagene var vi på en “udflugt”, en tur på havet med en lokal båd, her kunne man sole sig, og nyde lidt at drikke og snacks mens man sejlede langs Portugals smukke kyster. Vi sejlede ind på en lækker strand, hvor vi grillede og hyggede, inden vi sejlede tilbage til Albufeiras Marina.

Mit bryst var desværre blevet godt forbrændt dagen inden, så jeg måtte pakke mig godt ind under hele turen, jeg havde min Isabel Marant-ish kjole på fra Milano, er super glad for den og har brugt den rigtig meget både med klipklapper, sneakers og vil også prøve med et par stiletter en dag.

Outfit:
Dress: Pull & Bear / Sunglasses: Rayban Aviators /Bikini: Matthew Williamson

// Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.