Follow:
OUTFIT

OUTFIT – HVID BLAZER

OUTFIT - HVID BLAZER OUTFIT - HVID BLAZER OUTFIT - HVID BLAZER

Her er et bette outfit fra weekenden, hvor jeg havde min hvide blazer på.  Det har virkelig stormet og været alt alt for kold! Derfor mit flyvske hår og frosne ansigt, åh hvor er der trist blæsende i Nordjylland lige nu. Hvor blev foråret af? 

MY OUTFIT:
Shirt,  H&M / Blazer, Forever 21 / Boots, Aboom / Skinny Jeans, Vila / Bag, Mulberry Bayswater / iPhone Cover, By Malene Birger / Watch, Marc Jacobs /Earrings, Chanel / Necklace, Jane Kønig / Bracelet, Dyhrberg Kern

Jeg fik et Jane Kønig Love Tag (S) til min kæde med mit L af min kæreste, lørdag morgen, da han synes jeg klare mit shoppestop flot. Hvor er han sød..
Fik også en parfume af min veninde Sarah, som var hjemme fra KBH. Så er det slet ikke så slemt at holde shoppestop..

Når denne uge her er omme er der allerede gået 4 uger med shoppestop og det skal fejres med en lille tur til Göteborg, inden jeg vil tage hul på 4 uger mere. For det er slet ikke så slemt som jeg havde frygtet, der er mange fristelser – virkelig mange og faldt også i, i uge 1 da jeg blev nødt til at anskaffe mig et cover til min nye iPhone?

// Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.