Follow:
FASHION

New in – Nike Roshe Run, The perfect shoe

Skærmbillede 2015-10-01 kl. 09.10.24

Jeg har lige haft en uges ferie, den ene af dagen tilbragte jeg i Göteborg med min kæreste. Vi var taget derop for at shoppe lidt – efter mine 4 ugers shoppestop. (Er nu klar til 2. etappe, som starter i morgen, efter at have fået stillet lidt af min shoppetrang.)
Jeg købte bl.a. disse Nike Roshe Run sko, som jeg har drømt om et stykke tid.
De er bestemt ikke kønne når de står på hylden i butikken, men synes de er så fine når de kommer på. Er helt vild med den tykke sål og så er de så behagelige at have på – uden tvivl den bedste sko, jeg nogensinde har har haft. Jeg drømmer nu om endnu et par Roshe Run i pink.
// Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Julie / It's My Passions

  Så fine og dejligt med sådan en shoppetur 🙂

  30. marts 2014 at 10:27
 • Reply Liselotte

  Ja, der er ret fine 🙂 og ja en tur til sverige er altid et hit :)// Liselotte

  30. marts 2014 at 12:06
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.