FASHION,  Outfit

Todays outfit – New Leather Skort

3-3 1-4 2-5Her er et outfit fra sidste uge, hvor jeg havde ferie og hvor solen skinnede, så solbrillerne kom på for første gang i år.

Jeg havde iført mig mine nye læder skorts fra Zara som jeg købte i Göteborg – De er så skønne og er sikker på jeg får dem brugt en hel del, både med strømpebukser som her og med bare ben når vejret forhåbentlig bliver lidt bedre, og der er kommet lidt sol på de hvide stænger  Og så blev min yndlings taske fra Louis Vuitton også luftet igen.

My Outfit:
Jacket – Samsøe Samsøe
Leather Skorts – Zara
Basic T-Shirt – Zara
Necklace – Jane Kønig, Love
Bag – Louis Vuitton Speedy
Shoes – Nike Roshe Run
Sunglasses – Rayban Aviators

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.