Follow:
AALBORG FOOD

Heering Cocktail Blogger Tour

 Heering Cocktail Blogger Tourbillede6billede4billede8billede2Heering Cocktail Blogger Tourbillede3Heering Cocktail Blogger TourI sidste uge var vi inviteret på blogger cocktail Tour, med fokus på det danske Kongelige Hofleverandør likørbrand Cherry Herring, af Kompas Kommunikation.

Vi startede ud på cafe Vesterå hvor den søde bartendere Sophus, tog pænt i mod os – han serverede en masse cocktails, alle med Herring likør (cherry & coffee), mens han fortalte om brandet og de mange muligheder.

Vi var så heldige hver især, at få lov til at komme bag baren, og mixe vores egen cocktail. Det var super sjovt.

Efter et par timer på Vesterå, gik turen videre til klostertorvet, hvor vi igen blev taget i mod af et par søde bartendere – her fik vi serveret flere Herring cocktails.

Vi kendte ikke noget til Herring likør, før denne aften – Cherry Herring er Kongelig Hofleverandør, og det er forståeligt – for likørerne var så lækre og passede perfekt ind i de mange cocktails, som vi fik serveret. Vores favorit var helt klart den med lakrids/hindbær – uhm, den var lækker (Den i ser på det første billede)

Vil vil klart anbefale at næste gang i bestiller en lækker cocktail, at i vælger en med Herring likør i, det vil i ikke fortryde 🙂

Vi takker Kompas KommunikationHerring, Cafe Vesterå, cafe Klostertorvet og de søde Aalborg bloggere (Katrine, Anne Cathrine, Sofie og Julie) for en yderst hyggelig og gennemført aften.

//Tina & Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.