Follow:
LIFESTYLE

En ny livsstil – med Puls ur

En ny livsstil - med Puls ur En ny livsstil - med Puls ur

Et lidt anderledes indlæg her på bloggen:
Jeg er begyndt at gå mere og mere op i min træning (og har for første gang i hele mit liv, begyndt at nyde og elske det. Jeg glæder mig til at komme ind og træne hver gang, og det er ikke længere en sur og træls pligt for mig?)
Beklager billederne uden make up, men kan ikke svede med hele fjæset smurt ind i div. make up produkter.

I den forbindelsen med kampen om en sundere livsstil, bedre kondition og flere muskler, skaffede jeg mig før påske et Pulsur, så jeg kunne følge med i hvor mange kcal jeg forbrænder under min træning – det er meget motiverende for mig og gør at jeg lige kan give mig og presse mig selv lidt mere.
Jeg træner lige nu Bikini Bootcamp i Fitness World, (Det er skide sjovt og hårdt), kombineret med lidt Stram op, Mave/Ryg, Thaibo og løb.

Har også fået en stor interesse for Instagram profiler med fokus på træning, og kan bruge en hel aften på at sidde og snage i folks livsstil, træning og kampen om at nå et mål.

Jeg er helt ny indenfor Pulsurverden og skulle derfor havde noget simpelt og lige til, og noget som ikke kostede kassen (Har aldrig brugt særlig mange penge på træningsudstyr, men det har jeg pludselig også fået øjnene op for.) Polaruret er super smart, gemmer de sidste 10 målinger, er vandtæt har natlys og meget mere, se HER og så er det pink

Find mit fine Pulsur lige HER til kun 488,95 kr.  Bruger i også Pulsur når i træner?

// Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Julie / It's My Passions

  Sådan søde! Keep up the good work! 🙂

  26. maj 2014 at 13:00
 • Reply High on Fashion

  Hvor sejt! Overvejer og købe et pulsur 🙂 Er det pengene værd? 🙂

  26. maj 2014 at 13:38
 • Reply Liselotte

  Tak søde :)Nu mangler jeg bare at se lidt større resultater .. / Liselotte

  26. maj 2014 at 13:53
 • Reply Liselotte

  Det er ALLE pengene værd. Havde også sådan lidt i starten, at det var mange penge, hvis ikke jeg fik det brugt – men bruger det altid til træning, det er meget motiverede for mig, at følge med i bl.a. hvor mange KCAL jeg forbrænder under min træning, det har et hav af funktioner og har ikke sat mig ind i halvdelen endnu :)/ Liselotte

  26. maj 2014 at 13:54
 • Reply Katrine Guldbæk

  Super sejt gået, søde! Jeg har selv et Garmin pulsur, får desværre bare ikke rigtig brugt det som jeg gerne ville.Desuden ser du skide godt ud, selvom du ingen make-up har på. Hader også selv at træne med make-up på og forstår simpelthen ikke dem, der fresher sig op inden de går ind og træner? Det hele svedes jo af igen 🙂

  26. maj 2014 at 17:38
 • Reply Liselotte

  Hvor er du sød <3 🙂 Ellers lidt grænse overskridende at smide billeder op uden make up .. hehe Nej forstår jeg simpelthen heller ikke. Lige præcis det svedes nemlig af igen . Jeg er rigtig glad for mit, og ville nu egentlig gerne have haft et med flere funktioner nu jeg er begyndt at lære det at kende./ Liselotte

  27. maj 2014 at 6:37
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.