FASHION

NIKE ROSHE RUN WOVEN 2.0

NIKE ROSHE RUN WOVEN 2.0

NIKE ROSHE RUN WOVEN 2.0

 photo nike3.jpg

 

Jep jeg ved det godt… Jeg har et seriøst sko problem men jeg har heldigvis også mange andre problemer, så det går nok. 😉

I skal lige se disse skønheder (ja jeg ved godt at de måske er mindre kønne i manges øjne men jeg er tosset med dem.), som kom med mig hjem fra Berlin til en super tilbudspris og ja jeg fik da lige købt et par med til min mor også som hun fik i fødselsdagsgave. Så vi skal rigtigt ud med tvillinge skoene når vi rejser på ferie til Frankrig om en måneds tid. Føj jeg glæder mig til ferie. De er utroligt behagelige og man kan virkelig gå langt i dem, så jeg ved jeg bliver tosset glad for dem.

Jeg starter som sagt i praktik på mandag og er super nervøs og spændt. Jeg glæder mig rigtig meget og håber jeg kan bidrage med, ja bare et eller andet. 😉 Puha det er altid hårdt at skulle være den nye som er snot forvirret men håber det går. Så jeg skal gøre hvad jeg kan for at holde bloggen fuld opdateret men skulle der være nogle breaks så ved i at det kun er fordi jeg har lidt stress på. 😉

Håber i nyder den meget varme og dejlige danske sommer derude. 🙂

// Tina

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.