FASHION

THIS IS IN THE BAG – GIVENCHY DREAM

THIS IS IN THE BAG - GIVENCHY DREAM

THIS IS IN THE BAG - GIVENCHY DREAM

 photo wow2.jpg

 photo wow4.jpg

 photo wow5.jpg

 

Ja her er den så. Er næsten tabt for ord men så alligevel ikke helt, men dybt forelsket det er jeg. Jeg må indrømme at da vi var taget til Berlin for at se fodbold og bare slappe af, havde jeg egentlig ikke tænkt mig at shoppe da tiden ikke rigtig var til det. Derudover regerede der udsalgs kaos i alle butikker så det var umuligt at finde noget som ikke lå smidt på gulvet.

Men da vi så om søndagen hvor der skulle spilles kamp om aftenen gik en tur forbi Galerie LaFayette og de havde speciel åben fra 13 til 15 med vilde tilbud så måtte vi jo ind og kigge. Normalt vil jeg ikke sidde og beskrive et køb for jer, for at i skal tænke, – hvad pokker skal jeg bruge den information til. Men lige i dette tilfælde var det virkelig en lidt sjov historie. Da vi kommer ind står der en gigantisk udstilling fuld af smukke smukke designer tasker foran os og jeg tænker, de kan da ikke være på tilbud, det er sådan nogle da bare aldrig. Men lige i midten står denne skønhed helt alene og jeg griber den hurtigt og holder den som galt det mit liv. 😉

Jeg åbner den og ser den er til 50 % men med en startpris på næsten 11.000 så var det stadig noget for meget til mig, men så kommer en sød ekspedient hen til mig og siger at de giver yderligere 15 % så hun vil lige slå den ind i kassen og se hvad den så koster. Jo tak, det resultere i at hun slår den ind med 65 % rabat og ikke 50 % og så 15 % så ja jeg kunne ikke sige nej. Jeg fik en KÆMPE rabat og havde det først lidt dårligt med at jeg ikke sagde noget men ja. Jeg fik mig hvertfald et godt tilbud og i fik en historie. 😉

Jeg ved jeg bliver så glad for den og i kommer nok til at se den alt for meget her på bloggen men det håber jeg i kan bære over med. Det er en meget speciel udgave af den kendte lucrezia medium model som jeg har savlet over længe men aldrig troet jeg skulle eje i den ene eller anden form. Jeg kan godt lide at mine tasker har et sjovt twist så den er perfekt til mig. 🙂

Håber i kan lide den og bærer over med min laaaaaange forklaring.

// Tina

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.