FASHION

GAVEREGN TIL MIG

GAVEREGN TIL MIG

GAVEREGN TIL MIG

 photo lotte3.jpg

GAVEREGN TIL MIG

 

Som i har opdaget er skønneste dejlige Liselotte tilbage i dk og på bloggen igen. Det så dejligt at have hende hjemme igen og har sårn savnet at snakke med hende (det skal helst ske hver dag) men nu kan vi lige nå at få lidt kvali tid inden jeg smutter to uger til Frankrig. Men hun var så mega sø at hun havde købt de fineste og dejligste gaver med hjem til mig. Jeg elsker ringen og har faktisk haft den på hver dag siden jeg fik den. Som i kunne se i mit ønske indlæg tidligere så er perler bare mig lige nu og det viste min bff selvfølgelig hehe. Det så dejlig med lidt tøseforkælelse og jeg elsker de fine gaver. Så igen tusind tak søde. <3

Men hold nu op jeg glæder mig til min kommende ferie, er meget ukørt for tiden og ja har virkelig brug for lidt ro. Liselotte er sød til at hjælpe mig som altid.

 

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk