Follow:
FASHION

WISHLIST SEXY BACK

wishlist-sexy-back0

1. Bluse – Asos / 2. Clutch – Givenchy / 3. Øreringe – Månesten / 4. Halskæde – Månesten / 5. Stiletter – Nelly /

Her er lige lidt inspiration til et lille festligt outfit jeg gerne ville iføre mig. Jeg elsker personligt sorte jeans og kan simpelthen ikke få nok. Det at man også kan bruge dem når man skal i byen og stadig se piv fin ud er jo endnu bedre. Det er langt fra altid jeg har lyst til at vise mine ben så her er disse en perfekt løsning. Jeg elsker derfor at man så kan vise sin ryg en smule i stedet og på den måde stadig være sexet men ikk overdrevet. Selvom overdrevet nu også er sjovt engang i mellem. 😉
Denne er igen fra Asos ? gud hvor er det bare inspirerende at sidde og løbe alle sider igennem på Asos det bliver man ikke træt af, nok mere fattig. Men de har altid en hjælpende hånd klar til min tøjkrise.
Stiletterne er fra Nelly og jeg er helt tosset med overfladen de har og det at man bare skal træde ned i dem. Jeg har ikke haft sådan et par stiletter før hvor man ikke er ?spændt fast? så kan måske godt tænke det er upraktisk men jeg syns det ser så fint ud.
Jeg håber i har det godt derude. Jeg stresser stadig over min meget uheldige situation og har en meget grå periode lige nu så ja jeg ser frem til ferien som jeg også har sagt før.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Julie / It's My Passions

  Helt enig, asos står bare altid klar med en hjælpende hånd 🙂 Kiggede på selv samme bluse den anden dag, den er så smuk!

  13. august 2014 at 16:51
  • Reply Everyday Couture

   Ja det er virkelig en farlig go hjemmeside 😛 Ja den er bare så fin <3 ved vi kunne få meget glæde af den 😉

   14. august 2014 at 15:46
 • Reply N.K.L

  hold nu op hvor er den flot den bluse 🙂

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  13. august 2014 at 17:25
  • Reply Everyday Couture

   Ja er den ikke skøn 🙂 <3

   14. august 2014 at 15:46
 • Reply Sara

  Total sød og enkel halskæde – den er fluks skrevet på min ønskeliste! 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  13. august 2014 at 17:43
  • Reply Everyday Couture

   Ja jeg er virkelig bare så vild med deres smukke smuykker og så de til at betale 🙂 Den er også bare så smuk 🙂

   14. august 2014 at 15:47

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.