TRAVEL

NEXT STOP FRANCE

NEXT STOP FRANCE

Ja nu er jeg hende typen der tager på en LÆNGE ventet ferie i 14 dage. Uden wifi så beklager allerede nu stilheden fra mig men sådan er det bare nogle gange med ferie hehe. Jeg glæder mig virkelig til at koble fuldstændig af (hvilket jeg virkelig aldrig har haft så meget brug for som jeg har nu, lige at tilføje) og bare læse bøger, bade og sole min blege krop. Jeg ved min dejlige Liselotte nok skal sørge godt for jer mens jeg er væk.
Vi ses igen inden så længe. Ha det rigtig dejligt søde mennesker.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk