FASHION

1789 CALA FR

1789 CALA FR

1789 CALA FR

 photo c2.jpg

 photo c3.jpg

Beklager der går lidt tid mellem vores indlæg på bloggen lige pt. Liselotte kan af gode grunde ikke lige komme til at blogge for tiden og jeg har meget om ørene også men vi gør hvad vi kan for at holde bloggen så opdateret så muligt til jer dejlige søde mennesker <3

Fik dette skønne sæt fra mærket 1789 CALA, som er et fransk mærke jeg ikke lige umiddelbart havde hørt om før men jeg må indrømme jeg er helt forelsket i deres fine ting. Det var min søde kæreste som havde fundet sættet (helt selv) og købt denne fine gave til mig da vi for nyligt kunne fejre vores 5 års dag. Nederdelen er i det fineste materiale som er fuld af forskellige nuancér og farver hvilket giver den en sindssyg fed effekt når man sætter den til de mest simple ting. T-shirten er bare så sø og den er lige mig. En T-shirt med et print som ikke er set en milliard gange før er guldværd nu om dage hehe, ej pjat men jeg syns virkelig den er fin og begge dele er lavet af organisk bommuld. I kan finde mere om mærket 1789 CALA ved at trykke på navnet her.

I skal nok få mig at se i outfittet også da jeg brugte det flittigt i Frankrig og vi fik da også taget t par billeder af det.

Håber i kan lide det og at i har det skønt derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.