FASHION

A LITTLE TOUCH OF MICHAEL KORS

 

A LITTLE TOUCH OF MICHAEL KORS

A LITTLE TOUCH OF MICHAEL KORS

Denne lille skønhed blev også min på ferien og var en skøn skøn gave fra min dejlige far. Det skal siges at han ikke følte han fik særlig meget for sine penge 😛 ! Men hvad ved han heldigvis også om det, jeg kunne så også med glæde fortælle ham at han fik meget hehe. Ej spøg til side så er det en fantastisk lille brugbar taske. Der kan være lige der skal kunne være både til en tur ud og bare en almindelig dag hvor man ikke skal bruge så meget. Derudover elsker jeg crossbody tasker fordi det er så tosset behageligt.
Farven passer mig også rigtig godt da jeg normalt aldrig vælger mine tasker i hvid fordi jeg altid føler sort er – the way to go! Men det passer til lige så meget og så giver det et frisk lille pust til et måske sort og kedeligt outfit. Jeg er hvertfald fan og har allerede brugt den flittigt. Der kommer også snart et lille ferie outfit mere op hvor den bliver brugt.

Håber i har haft jer en dejlig weekend

/ Tina

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

20 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk