FASHION

MUUBAA DREAM CAME TRUE

MUUBAA DREAM CAME TRUE

2

3 (2)

MUUBAA DREAM CAME TRUE

Jeg har investeret i en læderjakke fra Muubaa (For det er vel det man gør, når man købe sådan en dyr lækker sag, er det ikke?) Jeg har længe, meget længe været på udkig efter den perfekte læderjakke og efter at have prøvet et hav af jakker, bestilt og returneret lige så mange har jeg endelig fundet den rigtige for mig. Jeg er sikker på den kommer til at følge mig de næste mange mange år.

En Muubaa jakke har i flere år været en drøm for mig, og nu har jeg endelig fået en! Den er i de blødeste læder og den er rå, men samtidig feminin og passer perfekt hjem til mig.

I får den nok at se utallige af gange, for lige nu bor jeg nærmest i den.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk