AALBORG,  LIFESTYLE

BIRTHDAY GIRL

 

BIRTHDAY GIRL BIRTHDAY GIRL BIRTHDAY GIRL

Ja, jeg har fødselsdag i dag – Bliver 26 år. Det er slet ikke til at forstå, føler mig stadig som en på 21 🙂

Jeg har brugt min weekend på at holde fødselsdag, fredag med min familie og svigerfamilie og lørdag med mine fantastiske veninder. Det r derfor der har været så stille på bloggen. Jeg er blevet forkælet med de lækreste gaver. (Dem skal i nok få at se)

I dag blev jeg vækket med morgensang af min dejlige kæreste og den bedste og smukkeste gave. Han har taget fri fra arbejde i dag og inviteret min familie på morgenmad og inviteret mig til Århus på brunch og shopping. Så  lig nu sidder jeg i bilen på vej til Århus for at fejre min fødselsdag med min dejlige kæreste.

Håber i får en dejlig dag derud  og jeg beklager det dårlige vejr.

Billederne er fra Lørdag aften hvor jeg havde min nye kjole på fra Zara, nåede desværre ikke få taget outfit billeder af den, men i skal nok få den at se en anden gang, for den er så lækker.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.