AALBORG

COOLSHOP WOMAN EVENT

12047 10371296_10152344553911146_6831969047185119410_o a

I torsdags var vi inviteret til et super hyggeligt og fedt arrangement. Lanceringen af Cool Shop Woman. Eventet blev holdt på Club VesterÅ i Aalborg.. Vi var begge meget spændte på aftenen, da invitationen ikke bar præg af hvad der skulle ske.

Vi blev taget godt i mod på rød løber og med personlige goodiebags (Hvor fedt er det lige at der står navn på goodiebagen OG at der er et håndskrevet kort i hver pose?)

Der blev serveret lækre velkomst drinks, drinks, forskellige nødder og en VIRKELIG lækker brownie og vi hyggede os med de andre blogger piger Julie, Sofie, Linda og Ida.

Billederne er desværre ikke så gode pga. den dæmpede belysning på Vesterå, men håber i kan få jer et indblik i hvad vi lavede denne aften.

Der var virkelig fokus på forkælelse, der var bl.a. frisører hvor man kunne få sat hår med forskellige stylingsjern og lagt make up, et område hvor man kunne prøve at få frosset fedtet væk, samt prøve akupunktur en alternativ behandling for Botox, vi var straks klar på det indtil vi så en af gæsterne få sat nåle i panden? Vi blev præsenteret for mange af de lækre ting som Cool Shop Woman forhandler fx. Nuxe, Clean, Kähler, Ferm, GHD og meget meget mere.

Besøg Coolshops webshop og lad jer friste af deres FANTASTISKE udvalg.

Det nederste billede er tyvstjålet fra Coolshops Facebook side , se mange flere lækre billeder HER

/ Tina & Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk