FASHION

NEW IN: CHANEL 2.55

NEW IN: CHANEL 2.55

Jeg har virkelig glædet mig til at vise jer mit seneste og måske vildeste køb nogensinde.  Jeg har købt mig en Chanel taske, en taske som jeg har drømt om i mange mange år og stadig ikke helt kan forstå endelig er min.

Da jeg ikke har penge eller vilje nok til at smide så mange penge efter en helt ny – har jeg i en længere periode ledt efter en brugt. Denne smukke og ikke mindst velholdte sag er en Vintage og har bestilt den hjem fra LA, til en ok fair pris.

Jeg elsker ellers følelsen af at gå ind i en butik og smide flere tusinde af mine “hårdt tjente penge” på disken og få en lækker designer taske. Meeen at smide omkring 20.000 kr. for en ny Chanel taske kommer ikke til at ske med mindre jeg vinder i lotto 🙂

Jeg elsker den virkelig og ved at den vil følge mig resten af mit liv. Det er lidt vildt endelig at have fået noget som jeg aldrig troede jeg ville komme til at eje…

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

34 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.