FASHION,  Outfit

OUTFIT – LEOPARD FAUX FUR

OUTFIT - LEOPARD FAUX FUR OUTFIT - LEOPARD FAUX FUROutfittet fra weekenden hvor det bl.a. stod på julehygge med min søde veninde Maria og julegaveshopping med min kæreste, er nu endelig færdig med alle julegaverne, det er dejligt og for første gang er jeg færdig med gaverne i god tid.
Leopard jakken købte jeg hos Moss Copenhagen for flere måneder siden, da der ikke var jakkevejr. Jeg har set meget frem til at få den i brug.

Mit outfit:
Faux Fur: Moss Copenhagen similar Here / Bag: Chanel 2.55 / Dress: Mango “Ribbed Sleeve” / Boots: Camilla Phil for Bianco 

 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.