FASHION

MICHAEL KORS LEXINGTON WATCH

MICHAEL KORS LEXINGTON WATCH

Et af mine køb efter indbrudet var dette Michael Kors ur.  Jeg har vist det ordentligt frem på instagram @LiselotteA, men har simpelthen fået så mange kommentarer på det både på IG, på mine outfitsbilleder og ude i lille Aalborg – Så nu får i en ordenlig introduktion af mit Michael Kors Oversized Lexington ur.
Det er købt på Shopbop.com og selvom jeg har betalt told for at få det sendt til Danmark, er det stadig billigere end urene herhjemme. Denne model jeg har her, med sort skive, forhandles ikke i Skandinavien, fortalte en ekspedient mig hos en urmager.

Modellen med sort skive er udsolgt, men du kan finde det i guld eller sølv til kun 1600 kr. (husk t der kommer told oveni)

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

15 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk