FASHION,  Outfit

OUTFIT: TERNET SKJORTE & LOUIS VUITTON

OUTFIT: TERNET SKJORTE & LOUIS VUITTON B

OUTFIT: TERNET SKJORTE & LOUIS VUITTON

Skjorte: H&M (UDSOLGT) similar here / Taske: Louis Vuitton Speedy / Jeans: Zara / Støvler: Pavement “Louise” Ur: Michael Kors Lexington / Armbånd: SIF Jakobs “Arezzo” / Ringe: Div. / Halskæde: Jane Kønig “Love-tag”

Mit outfit den anden dag fra parken, havde min nye yndlingsskjorte på, som jeg var så heldig at finde en enkelt af i min størrelse . Denne populære skjorte fra H&M har i sikkert set før. Har savlet over den lige siden jeg så smukke Cindy fra COTTDS have den på HER, havde nærmest opgivet håbet om at finde den, men man kan være heldig engang i mellem.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk