LIFESTYLE,  TRAVEL

SOMMERFERIE I USA!

SOMMERFERIE I USA! 2Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til sommerferien i år. Min kæreste og jeg har bestilt rejse til USA – Jeg glæder mig så meget, USA er så fantastisk og ville ønske jeg kunne rejse der til hver år – Sidst jeg besøgte USA var i 2012 sammen med min familie vi havde en lille rundrejse i Californien, besøget NYC og Washington, og min søster og jeg sluttede af med en uges luksus på fantastiske Hawaii.

Denne gang skal vi starte med 5 dage i New York, hvorefter vi flyver til San Francisco og har et par dage her lejer vi en kæmpe bil og køre til nationalparken Yosimite, hvor vi skal bo inde midt i parken med bl.a. bjørne det bliver lidt vildt.
Derefter køre vi til Montery Bay og ser forhåbentlig hvaler og vilde søløver. Køre ned langs vestkysten ned til Santa Barbera, som skulle have nogle af de lækreste strande i USA. Derefter tager vi til Los Angeles, hvor vi har lejet en hotellejlighed midt i Hollywood, lige ved Walk of Fame. Herefter køre vi til San Diego og har et par dage inden vi slutte ferien af med lidt luksus i Las Vegas.

3

SØGER REJSE TIPS:
Hvis i har gode oplevelser, shoppingmuligheder, spisesteder eller andre gode tip til de steder vi skal besøge, vil jeg blive meget glad hvis i vil dele dem med mig (også meget gerne selvom jeg har besøgt byerne) Måske i har set eller oplevet noget jeg ikke har.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk