Follow:
LIFESTYLE TRAVEL

SOMMERFERIE I USA!

SOMMERFERIE I USA! 2Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til sommerferien i år. Min kæreste og jeg har bestilt rejse til USA – Jeg glæder mig så meget, USA er så fantastisk og ville ønske jeg kunne rejse der til hver år – Sidst jeg besøgte USA var i 2012 sammen med min familie vi havde en lille rundrejse i Californien, besøget NYC og Washington, og min søster og jeg sluttede af med en uges luksus på fantastiske Hawaii.

Denne gang skal vi starte med 5 dage i New York, hvorefter vi flyver til San Francisco og har et par dage her lejer vi en kæmpe bil og køre til nationalparken Yosimite, hvor vi skal bo inde midt i parken med bl.a. bjørne det bliver lidt vildt.
Derefter køre vi til Montery Bay og ser forhåbentlig hvaler og vilde søløver. Køre ned langs vestkysten ned til Santa Barbera, som skulle have nogle af de lækreste strande i USA. Derefter tager vi til Los Angeles, hvor vi har lejet en hotellejlighed midt i Hollywood, lige ved Walk of Fame. Herefter køre vi til San Diego og har et par dage inden vi slutte ferien af med lidt luksus i Las Vegas.

3

SØGER REJSE TIPS:
Hvis i har gode oplevelser, shoppingmuligheder, spisesteder eller andre gode tip til de steder vi skal besøge, vil jeg blive meget glad hvis i vil dele dem med mig (også meget gerne selvom jeg har besøgt byerne) Måske i har set eller oplevet noget jeg ikke har.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Sanne

  Eeej hvor er jeg misundelig! Hvor lyder det bare fantastisk lækkert 😀

  9. januar 2015 at 11:49
  • Reply liselotte

   Tak søde 🙂
   Det bliver så vildt !

   / Liselotte

   9. januar 2015 at 12:02
 • Reply Julie / It's My Passions

  Hvor bliver det bare lækkert for Jer! 😀 Er helt misundelig, da USA bare er for dejligt et land

  9. januar 2015 at 13:22
  • Reply liselotte

   USA er et alt for dejligt land – Jeg kan slet ikke vente .

   / Liselotte

   9. januar 2015 at 14:24
 • Reply Ditte

  Ihhhhh hvor er jeg misundelig altså, det lyder jo så fedt 😀
  Jeg tænker at tage en lille USA tur efter sommerferien, måsle LA og Vegas, men nu må vi se 😉

  Tips har du jo set, men ellers kan du kigge under Travel inde på bloggen. Gør jer selv en tjeneste og spis på Sensi i Las Vegas, bedste mad nogensinde! Og Paris med udsigt til springvandet, fantastisk <3

  9. januar 2015 at 13:24
  • Reply liselotte

   Det bliver så fedt!! 😀 Glæder mig helt vildt, det næste halve år skal bare flyve afsted.

   Jeg har snaget lidt på din blog søde ..
   Og tusind tak – Det vil vi helt sikkert tage til os.

   / Liselotte

   9. januar 2015 at 14:25
 • Reply Katrine Guldbæk

  Åh, hvor lyder det spændende. Gad jeg dælme også godt 😀

  9. januar 2015 at 14:14
  • Reply liselotte

   Jaa, ikke? 😀
   Det bliver en alt for lækker ferie!

   9. januar 2015 at 14:25
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh jeg er misundelig 😀 <3

  9. januar 2015 at 16:06
 • Reply Sofie Eilersen

  Årh, I skal glæde jer så meget smukke! Var de fleste steder, I også skal besøge, i sommeren 2013, og det var en helt fantastisk oplevelse 😀

  9. januar 2015 at 18:13
 • Reply Silje

  Nej, hvor jeg bare ekstremt misundelig. Jeg ELSKER virkelig også USA!
  Jeg har lidt New York tips på bloggen hvis det er 🙂

  22. januar 2015 at 7:28
  • Reply Liselotte

   Tak smukke, 😀 Kan heller ikke få nok af USA – Jamen det vil jeg lige se nærmere på 🙂

   22. januar 2015 at 8:53

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.