Follow:
FASHION

I WOULD LOVE TO WEAR #10

I WOULD LOVE TO WEAR #10

Dress: H&M / Fedora Hat: H&M / Espadrilles: Chloé / Sunglasses: Prada / Bag: Michael Kors
Der er allerede ved at gå sommerferie i det hele herhjemme ved os, selvom der er et halvt år til vi skal afsted til USA – er jeg i fuld gang med at lave lister over hvad vi skal have købt til turen, hvad vi skal have med og ikke mindst hvad vi skal se og opleve. Jeg glæder mig rigtig meget til vores lille road trip, bare min kæreste
og jeg. Selv om at det bliver mærkeligt at skulle undvære min familie hele sommeren. Det har jeg aldrig prøvet før! Ville elske at have dette outfit på når vi køre langs kysten i Californien, helt perfekt til at have en bikini under, til når vi gør stop på en af de mange lækre strande. Solbrillerner er jeg virkelig forelsket i og overvejer at klikke dem hjem inden vi skal afsted på ferie. Selvom det ikke ligefrem er solbriller jeg mangler, så har jeg ingen der minder om lige netop disse. De fine espadrilles fra Chloé står ret højt på min ønskeseddel denne sommer, har været forelsket i dem, siden min veninde Tine vise mig dem, og er kommet frem til at jeg vil meget hellere have dem end de alt for hypede Chanel espadrilles. Er vild med det moderne indianer look.
Vi skal leje en kæmpe bil i USA, så det bliver lidt sjovere at cruise rundt på kysten.  Hvis ferien var gået til Europaville vi have kørt i vores Kia Rio.

Har i fundet ud af hvad i skal jeres i sommerferien? Skal i på kør-selv-ferie kan i få autodele til bilen HER, det er med at spare hvor man kan, så man kan få sparet op til en masse lækker shopping på sommerferien.
/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.