BEAUTY

GUIDE TIL TOUPERING OG FYLDIGT HÅR.

GUIDE TIL TOUPERING OG FYLDIGT HÅR. GUIDE TIL TOUPERING OG FYLDIGT HÅR.

3 GUIDE TIL TOUPERING OG FYLDIGT HÅR.

Jeg vil tro jeg har verdens mest fine, glatte og kedelige hår, uanset hvad jeg nærmest gør, hænger det og “slasker” Jeg har altid drømt om at have smukke krøller og fyldigt hår. Jeg har nu fundet et børste som kan hjælpe mig med et mere fyldigt look. Denne Ghd Narrow Dressing Brush, har jeg modtaget i gave af Billigvoks.dk børsten er perfekt til toupering og finfrisering af håret når man laver en lækker frisure.

Det er superlet og lige til, man tager en tot hår og kører børsten ned x antal gange, alt efter hvor meget toupering man ønsker. Derefter kan man finfrisere sin toupering med børsten – Super smart og lige til. Børsten har jeg brugt til at give mit hængende hår mere fylde i bunden og til at lave en “kedelig” hestehale mere spændende.

Fra Billigvoks.dk: “Børsten er af ægte vildsine-børster, som slider mindre på håret end fx en nylon børste. En vildsvine børste er også bedre til at fordele naturlige og stylingsolier ud i håret.”

Du kan finde børsten HER til 119 kr.

/ Liselotte

(Produktet er modtaget som gave, fra Billigvoks.dk, indlægget er skrevet ud fra mine egne holdninger)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk