Follow:
BEAUTY

GUIDE TIL TOUPERING OG FYLDIGT HÅR.

GUIDE TIL TOUPERING OG FYLDIGT HÅR. GUIDE TIL TOUPERING OG FYLDIGT HÅR.

3 GUIDE TIL TOUPERING OG FYLDIGT HÅR.

Jeg vil tro jeg har verdens mest fine, glatte og kedelige hår, uanset hvad jeg nærmest gør, hænger det og “slasker” Jeg har altid drømt om at have smukke krøller og fyldigt hår. Jeg har nu fundet et børste som kan hjælpe mig med et mere fyldigt look. Denne Ghd Narrow Dressing Brush, har jeg modtaget i gave af Billigvoks.dk børsten er perfekt til toupering og finfrisering af håret når man laver en lækker frisure.

Det er superlet og lige til, man tager en tot hår og kører børsten ned x antal gange, alt efter hvor meget toupering man ønsker. Derefter kan man finfrisere sin toupering med børsten – Super smart og lige til. Børsten har jeg brugt til at give mit hængende hår mere fylde i bunden og til at lave en “kedelig” hestehale mere spændende.

Fra Billigvoks.dk: “Børsten er af ægte vildsine-børster, som slider mindre på håret end fx en nylon børste. En vildsvine børste er også bedre til at fordele naturlige og stylingsolier ud i håret.”

Du kan finde børsten HER til 119 kr.

/ Liselotte

(Produktet er modtaget som gave, fra Billigvoks.dk, indlægget er skrevet ud fra mine egne holdninger)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Sanne

  Jeg touperer også mit hår for det meste – ellers hænger det også og “slasker” efter 5 min 😀

  13. januar 2015 at 16:50
  • Reply liselotte

   Haha, det er simpelthen så irriterende 🙂 <3

   13. januar 2015 at 20:45
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor er det en smart børste 😀

  13. januar 2015 at 17:04
  • Reply liselotte

   Den er så smart 😀 kan slet ikke forstå hvordan jeg har kunne leve uden 🙂

   13. januar 2015 at 20:46
 • Reply Eline / My Kind of Fashion

  Uh sådan en kunne jeg SAGTENS bruge!! 🙂 Er ikke fan af når mit hår slasker ned langs mit hoved, så toupere det faktisk dagligt med en hel almindelig børste. Hvilket ikke altid er så fedt! Men sådan en der ville jo være perfekt 😀

  13. januar 2015 at 17:19
  • Reply liselotte

   Den er virkelig smart, jeg er stor fan og så skåner den håret 🙂 <3

   13. januar 2015 at 20:47
 • Reply Camilla

  Rigtig fin tutorial!
  Jeg er så “heldigt” at have skandinavisk hår, så toupering er en fast del af min hårrutine 😛

  13. januar 2015 at 18:07
  • Reply liselotte

   Det er også blevet en fast del her, hader slasket hår. 🙂

   13. januar 2015 at 20:47
 • Reply Christoffer

  Touperingsbørsten er virkelig et overset stylingværktøj! Jeg kan kun slutte mig til dit budskab med indlægget; en touperingsbørste er vejen frem! :-))

  HUSK dog altid, at man aldrig må forsøge toupering af våde lokker. De skal død og pine være tørre! :-))

  14. januar 2015 at 12:38
  • Reply liselotte

   Det er nemlig vejen frem 🙂

   14. januar 2015 at 13:13

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.