BEAUTY

IN LOVE WITH JANE IREDALE HANDDRINK

IN LOVE WITH JANE IREDALE HANDDRINKIN LOVE WITH JANE IREDALE HANDDRINK IN LOVE WITH JANE IREDALE HANDDRINK

Før jul var jeg så heldig modtage en pakke med den nye håndcreme fra Jane Iredale. Jeg er virkelig storforbruger af håndcreme, og  bruger det hele året rundt flere gange dagligt. Jeg er altid klar på at prøve nye alternativer til min favorit som er fra Bioterm.

Jane Iredales håndcreme er helt fantastik, den er hurtig tørrende og fedter ikke, men fugter huden gør hænderne lækre bløde, og der skal ikke bruges ret meget af gangen. Cremen har en fantastisk blid og let duft af roser og beskytter mod solens UV stråler med en solfaktor 15. Jeg er ikke fan af creme med meget parfume og hader hvis mine hænder dufter for kraftigt.

For mig er det vigtig at passe på sine hænder, da de ældes ligeså hurtigt som vores ansigt og er noget vi altid viser frem. Jeg er kæmpe fan af cremen og har intet negativt at sige.

Du kan finde den HER til 225 kr. Den er virkelig alle pengene værd.
Jeg har før testet produkter fra Jane Iredale, se anmeldelse af den mest fantastiske pudder lige HER

/ Liselotte

Produktet er modtaget som gave, fra Billigvoks.dk holdningerne til produktet er mine egne. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk