Follow:
INTERIOR

MY HOME – SEJ DESIGN

MY HOME - SEJ DESIGNS3

For et stykke siden modtog jeg lidt lækre gaver fra SEJ DESIGN. Der i blandt disse Multi kvadrat og retangulær bøtter, som jeg blandt andet har brugt i mit køkken til krydderurter og hvidløg.  De har rigtig mange lækre funktioner, produkterne er lavet af lugt- og giftfrit PUR-Gummi, som tåler  +120 og -40 grader, hvilket vil sige produkterne kan gå i opvaskemaskinen OG bruges udenfor vinteren. Designet er enkelt og stilrent og passer perfekt ind i min lejlighed. Jeg er vild med kombinationen af naturtræet og de sorte gummi bøtter, de giver et moderne look i køkkenet.

MY HOME - SEJ DESIGN
Det fine retangulære fad pynter fint på sofabordet og giver en dejlig kontrast til de hvide bord og vores fine nye lyserøde puder. Find faddet HER i forskellige størrelser, det kan mixes på mange måder og dette er blot en af de steder jeg har valgt at anvende det, jeg elsker at flytte rundt på mine pynteting og de står sjældent samme sted ret længe af gangen.

SEJ2SEJ

Produkterne pynter også ved mit fine arbejdsbord, lavet af min kæreste i rå elmetræ. Bøtterne er perfekte til at have div. skriveredskaber i, og giver et moderne og stilrent look. Jeg er fan og overvejer også at anvende bøtterne på badeværelset til fx. vatpinde og make-up børster. Find bøtterne HER 

Håber at i får en skøn weekenden. Min står på xfactor nachos og slik med min kæreste, og i morgen skal jeg tilbringe dagen i Sverige med min søde veninde Maria, vi skal shoppe, grine og spise en masse lækker mad.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Lækre detaljer og lyder som en dejlig weekend du går i møde 🙂

  23. januar 2015 at 9:30
  • Reply Liselotte

   Tak søde 🙂
   Det er det helt sikkert 🙂

   23. januar 2015 at 9:42
 • Reply Eline

  Er SÅ vild med dit skrivebord! SÅ lækkert altså 😀

  23. januar 2015 at 11:45
  • Reply Liselotte

   Tak søde 😀 – Skifter lidt mellem skivebord og sminkebord, kan ikke helt bestemme mig 😛

   / Liselotte

   23. januar 2015 at 13:46
 • Reply Miriam

  Everything look nice 🙂

  23. januar 2015 at 14:19
 • Reply kathrine Johansen

  Sikke et lækkert detaljeret hjem, og sikke en dejlig weekend du også går i møde! 😉

  23. januar 2015 at 17:07
  • Reply Liselotte

   Mange tak 🙂 <3
   Ja, det har været en dejlig weekend 🙂

   25. januar 2015 at 8:21
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Ej hvor er det bare nogle lækre sager og et lækkert hjem!
  Rigtig god weekend 😀

  24. januar 2015 at 21:17
  • Reply Liselotte

   Tusind tak 🙂 Hvor er du sød <3

   Rigtig god weekend til dig også 🙂

   25. januar 2015 at 8:22

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.