FASHION

BY MALENE BIRGER IPHONE COVER

BY MALENE BIRGER IPHONE COVER BY MALENE BIRGER IPHONE COVER

Siden jeg købte min iPhone 6 har jeg ledt efter en fedt cover, som stadig viser hvor lækker en fon det er. Det resulterede i et til en 10er fra Ebay, som var transparent og i gummi. Det har jeg været super glad for længe men det suuuuuger bare støv og skidt. Så stødte jeg på dette fra Malene Birger inde i Bahne her den anden dag og kunne næsten ikke tro mine egne øjne. Endelig et smukt cover og så til 200 bobs. Ja tak.

Jeg har længe sukket efter det sorte som Liselotte har, da jeg syns mønstret er så fint. Nu har de så lanceret det i nye farver og samtidig til den nye iPhone så det kunne ikke passe bedre. Min mobil er i guld så syns den passer rigtig godt til denne ?latte?/creme farve. Det fås også til iPhone 5 og der er os et i leopard mønster som er rigtig lækkert. De er klart værd at tjekke ud.

I kan finde coveret HER.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk