Follow:
BEAUTY

PARFUME INSPIRATION

PARFUME INSPIRATIONNoget vi piger let kan blive enige om er, at man ikke kan få for mange parfumer. Det er dejligt at have en masse skønne dufte stående, dufte som man kan skifte med, alt efter humør, outfit og årstid. Findes der fx noget bedre end at komme i fx Magasins store parfume afdeling og kigge på de fine parfume falkoner og dufte til de mange lækre parfumer? Et parfumemærke man altid kan regne med, når det kommer til lækker duft både til kvinder og mænd er Giorgio Armani parfume. 

1. Sí Eau de Parfum 30 ml. 435 kr. / 2. Emporio Classic She Eau de Parfum 50 ml. 485 kr. / 3. Emporio Diamonds Eau de Parfum 30 ml. 440 kr. / 4. Armani Code W Eau de Parfum 30 ml. 400 kr. / 5. Emporio Armani Diamonds Rose Eau de Toilette 30 ml. 340 kr.   / 6. Acqua Di Gioia Eau de Parfum 30 ml. 385 kr. / 7. Sí Intense Eau de Parfum 30 ml. 470 kr.

På Magasins webshop finder du et kæmpe udvalg af populære parfumer, hvis du opretter et gratis goodiecard, på hjemmesiden. Er der flere gange årlig rigtig gode besparelser på bl.a. parfume og mange andre lækre produkter i butikkerne og på nettet, for os som ikke er så heldige at have en Magasin butik i nærheden.

Har i også en svaghed for parfumer og hvilken er jeres favorit? 

/ Tina & Liselotte

billede-2

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Sanne

  Jeg står faktisk og mangler en ny parfume, så dette indlæg kunne ikke komme på et bedre tidspunkt 😉 Tak for inspiration!

  26. januar 2015 at 12:01
  • Reply Liselotte

   Selv tak 😀 Kan oplyse at Sí er helt fantastisk 😀 <3

   27. januar 2015 at 7:17

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.