FASHION

FUZZY FURRY FRIEND

FUZZY FURRY FRIEND FUZZY FURRY FRIEND

Jeg fik så mange dejlige ting til min fødselsdag i år og i skal nok få det hele at se, bedre sent end aldrig som man siger. En af dem var denne underskønne pels jakke fra Meotine som jeg fik af min søde kæreste og dejlige forældre. Den er SÅ blød og lækker varm. Selvom den virker tynd og kort så skal man ikke undervurdere varmen i den. Farven er lidt vild men samtidig er jeg fuldstændig forelsket i at den er lidt anderles. I skal nok komme til at se den på når det stopper med at være sådan et sjaske vejr. Jeg føler mig lidt som Sulley fra Monsters Inc når jeg har den på, så det skal nok blive en skræmmende sjov oplevelse at få den i brug. 😉 Jeg skal nok bare lige vende mig til det.

I kan se Meotines store udvalg af smukke jakker HER og i kan se fine billeder af deres store udvalg af jakker på deres Instagram.

Håber i er kommet godt igang med ugen derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk