FASHION

GUCCI WALLET

GUCCI WALLET pung2 GUCCI WALLET pung4

Ja jeg nåede jo kun at vise jer den smukke indpakning men aldrig hvad der var inden i. I sommers købte jeg dette vidunder af en Disco pung i Gucci butikken i Monaco. Den er allerede blevet flittig brugt og kan simpelthen rumme alt. Det er en mini taske i sig selv hehe. Ej det er virkelig en dejlig pung og den er simpelthen så smukt lavet og i den lækreste læder som det også ses på billederne. Guccis Disco linje er lige til at dø for og den smukke Disco taske som Liselotte ejer er da også en af de smukkeste tasker jeg nogensinde har set. Jeg syns virkelig den linje repræsentere Gucci godt.

Ganske enkel men nu også ganske lækker 😉

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk