FASHION

MY FAVORITES: H&M SS15 STUDIO COLLECTION!

MY FAVORITES: H&M SS15 STUDIO COLLECTION!

 

I har nok allerede savlet over H&Ms SS15 Studio kollektion på div. blogs – jeg er helt forelsket i kollektionen og MÅ bare eje flere af de lækre items derfra. Kollektionen  lander i butikkerne og på nettet den 12 Marts 2015. Jeg er helt vild med den afsplappende og  glamourøse 70’er stil som de mikser så flot i deres kollektion. Her på collagen viser jeg de items jeg virkelig gerne vil have fat i. Især den lange stribede skjorte og de løse mørkeblå bukser står højt på min ønskeliste. Hvis du ikke allerede har snaget i kollektionen, kan du se hele den lækre kollektion lige HER

Er i lige så forelsket i den som jeg er og skal i også have fat i noget derfra? 

Håber i får en dejlig dag, min kæreste og jeg har brugt formiddagen i fitness med en masse styrketræning og  skal tilbringe resten af lørdagen i Århus med rigtig kærestehygge, shopping og cafebesøg. 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

9 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk