FASHION

NOBEL STRIPE SHIRTS BY SAMSØE SAMSØE

NOBEL STRIPE SHIRTS BY SAMSØE SAMSØE

NOBEL STRIPE SHIRTS BY SAMSØE SAMSØE

En lille varm anbefaling. Et af de bedste køb jeg længe har gjort er disse to fantastiske basic trøjer fra Samsøe Samsøe. Ikke nok med at de er fantastisk behagelige og jeg faktisk har boet i dem siden jeg købte dem for nogle måneder siden. De er også en rigtig go måde lige at peppe et par jeans eller en ?kedelig? nederdel op på. De kan også ses som et lidt billigere alternativ til Commes Des Garcons smukke stribede trøjer. Jeg måtte derfor også ud og hente en tredje i blå og ja det er nok ikke min sidste. Men når man finder noget godt, så må man også gerne gå lidt amok. En koster 250 og du får 2 stk for 400 så de er ikke helt billige. Men de er virkelig hver en øre værd. I kommer nok til at se en del til dem. På billederne ses den røde og den sorte.

I kan finde dem online HER.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk