Follow:
BEAUTY

BODY LINES EYE WIBES SÆT – FÅ PERFEKTE BRYN

BODY LINES EYE WIBES SÆT - FÅ PERFEKTE BRYNBODY LINES EYE WIBES SÆT - FÅ PERFEKTE BRYN
Jeg har testet “Body Lines Eye Wibes” som er smarte voks-strips, der trækker alle uønsket, fine og grove hår fra det område hvor stripsene anvendes. Jeg har allerede den form bryn som jeg ønsker og brugte dem ikke til at forme dem, men til at fjerne de små mørke hår som er svære at fange med en pincet.

SÅDAN GØR DU: Man afrenser området med den desintificerende væske, som findes i æsken – der efter varmes de kolde strips varmes op i et par varme håndflader, eller ved hjælp af en føntørre hvis det skal gå ekstra stærkt, påsættes det ønskede område og rykkes af igen – let og lige til. Afslut med den lækre after oil, som får evt. rødme til at aftage hurtigt og efterlader området lækkert og blød. Det skal gå lidt stærkt da du varmer voksen til begge bryn på engang, på samme strip. 

Min hud blev rød efter anvendelsen som i kan se på billedet men var allerede væk i løbet af 5-10 minutter. På stripsene sidder lidt ekstra voks, det kan sagtens bruges til fx mellem brynene hvis man har lidt grove hår der, eller andre steder i ansigtet/kroppen.

BODY LINES EYE WIBES SÆT - FÅ PERFEKTE BRYN

Wax2Det er super let og lige til, selvom jeg fumlede lidt med at få voksstripsen til at sidde, så den ikke fjernede de hår jeg ville beholde. Den er nok lidt lettere at bruge hvis man har “mange” hår der skal fjernes.

Du kan finde sætte HER det koster kun 159 kr. og indeholder:
2×10 stk. kolde strips
1 stk. desinficerende rensevæske (til klargøring af området)
1 stk. after-oil (en fugtgivende efterbehandling)

Og nu vi er ved øjenbryn, har jeg de sidste par uger testet et virkelig lækkert produkt til at skabe fyldigere, naturlige bryn – i kan godt glæde jer til en anmeldelse af det, jeg er virkelig fan, selvom jeg aldrig havde troet jeg skulle blive tilhænger af denne form for produkt!

/ Liselotte

(Produktet er modtaget som gave af billigvoks.dk, holdningerne og meningen om produktet er min egen)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Eline

  Årh det lyder da for nice! Tror jeg skal have fingerne i sådan et sæt. HADER at plukke øjenbryn, det tager så lang tid og bliver alligevel ikke som jeg vil have det hehe. Og glæder mig til at hører mere om det andet produkt du har testet!!! 😀

  9. februar 2015 at 8:55
  • Reply Liselotte

   Så skal du HELT sikkert have sådan et sæt her søde 😀 <3
   Virkelig smart og let at anvende

   / Liselotte

   9. februar 2015 at 10:15
 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  Ej hvor er det bare smart 😉
  tusind tak for tippet.

  10. februar 2015 at 7:27
  • Reply Liselotte

   Selv tak – og ja det er virkelig smart 😀

   10. februar 2015 at 7:37
 • Reply GIVEAWAY - BODY LINES EYE WIBES | Everyday Couture

  […] Lines Eye Brows sæt” som vi lavede en anmeldelse af tidligere på ugen lige HER ALT HVAD DU SKAL GØRE ER: Besøge bloggens Facebook side, like konkurrenceopslaget og skrive et […]

  11. februar 2015 at 17:02
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.