FASHION

SOMETHING NEW – SOMETHING BLUE

BLUESOMETHING NEW - SOMETHING BLUE

 

Er der noget bedre end at blive forkælet?
Jeg har fået en ny lækker kjole af min mor, fik den da vi var inde og shoppe og spise lækker mad sidste uge. Jer der følger mig på Instagram @LiselotteA, har måske allerede set den. Jeg er virkelig glad for den og glæder mig til at få den på til en festlig lejlighed inden længe. Er vild med der er lange ærmer på den og at den IKKE er sort. Jeg har virkelig en svaghed for sort tøj.

Kjolen er fra Only og hedder “Onlhenny” den koster kun 249 kr. og kan måske opstøves i din lokale Only/Bestseller butik. Jeg synes Only er begyndt at lave rigtig meget fedt tøj til fantastiske priser og forelskede mig i en hel del i butikken.

Håber i får en skøn dag derude – min står på HIT træning senere ellers bare afslapning på sofaen.

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.