FASHION,  Outfit

OUTFIT OF THE DAY – NIKE AIR CRAZINESS

OUTFIT OF THE DAY - NIKE AIR CRAZINESS OUTFIT OF THE DAY - NIKE AIR CRAZINESS 3 4 5

Et outfit som nærmest har været min uniform gennem den kolde tid, det eneste som skifter er jeg bruger mine over knee boots istedet når vejret var lidt for koldt til nike. Disse Nike sko er købt for noget tid siden men da jeg så dem kunne jeg bare ikke leve uden. Ja mange vil nok mene de er grimme men jeg er bare helt vild med dem. De er så rå og sjove, lige mig. Jeg glæder mig også til at sommeren kommer så jeg kan bruge dem med bare ben og meget feminine kjoler. Strikken er fra H&M trend og er simpelthen noget af det lækreste jeg ejer. Den er så blød og har en rigtig fin form så den strutter lidt. Min garderobe består næsten kun af grå og sorte ting for tiden men ja det nok vejret. Man på den anden side går man heller aldrig fejl med sort og grå ;).

Håber i kan lide det.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

19 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk