FASHION

HAPPY VALENTINES DAY WITH JULIE SANDLAU

HAPPY VALENTINES DAY WITH JULIE SANDLAUHappy Valentines Day. Der er mange blandede meninger om Valentines Day, jeg synes personligt det er en hyggelig og romantisk dag, det er altid hyggeligt at forkæle og ikke mindst blive forkælet og i efter min mening er det lækkert at der er en dag der hylder kærligheden.

Hvis du vil forkæle til en du holder af, eller blot lyst til at forkæle dig selv, har Julie Sandlau virkelig smukke smykker, som kunne være en oplagt ide til en Valentines gave. Du kan se det store udvalg af de smukke halskæder på denne side. Jeg ville elske at eje en af de smukke feminine og moderne kæder enten med perler eller sten – er sikker på et smykke fra Julie Sandlaus univers er en hver piges drøm, og ville elske at bære dem i min mørke garderobe.

Find smykkerne: 1. Valentines Halskæde / 2. Halskæde m. 2 vedhæng  / 3. Lune Love Halskæde / 4 Halskæde med vedhæng

Skal i holde Valentines Day? 
Jeg skal selv starte dagen ud i Fitness med min kæreste, hvorefter vi skal spise Brunch. I aften har jeg en Valentinesaftale med en veninde.

/ Liselotte

billede-2

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.