BEAUTY

DIVADERME – BRYN OG VIPPER PÅ FLASKE?

DIVADERME - BRYN OG VIPPER PÅ FLASKE?Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt at man kan få øjenvipper og øjenbryn på “flaske” – men det er faktisk det du får hvis du køber DivaDermes produkter. Jeg har modtaget 3 skønne produkter fra Billigvoks.dk. En Brow Extender til at skabe fyldigere og naturlige bryn, en mascara og Lash Extender, til at skabe længere og fyldigere vipper. Jeg har virkelig glædet mig til at dele denne anmeldelse med jer.

DIVADERME - BRYN OG VIPPER PÅ FLASKE?Brow Extender: 
Jeg er bestemt ikke fan af optegnede og malede bryn, og har altid været godt tilfreds med mine egne bryn, eller det troede jeg hvertfald indtil jeg blev introduceret for dette vidunder produkt! Den lille “flaske” indeholder farve og ekstra “bryn” og er virkelig let at anvende. Man påføre de små fibre/hår med den lille børste fra flasken (På samme måde som hvis du skulle tegne brynene op) Det gøres x antal gange indtil du opnår det ønskede resultat. Mine bryn er i forvejen meget mørke og jeg behøvede ikke bruge ret meget for at opnå det look jeg ønskede. Er vild med at mine bryn kan blive mere markeret og stadig se naturlige ud. Havde aldrig troet at jeg ville komme til at elske det produkt så meget som jeg gør. Har brugt det hver dag lige siden jeg fik det og er ikke i tvivl om at det fra nu af har en fast plads i min make up pung! (Billigvokspris: 206 kr.)

DSC02149Mascaraen + Lash Extender:
Det var faktisk de produkter jeg glædede mig aller mest til at teste – for passer det virkelig at man vil få længere og mere fyldige vipper? Har prøvet et hav af forskellige mascaraer og brugt alt for mange penge på noget som ikke har virket for mig! Jeg er i forvejen stor fan af kunstige vipper når jeg skal i byen, elsker lange fyldige vipper. Jeg har også forsøgt mig med Eyelash extention.

Mascaraen er jeg ikke fan af, den får mine vipper til at klumpe sammen. Øv!!  Men produktet Lash Extender kræver ikke at man bruger DivaDermes egen mascara, så jeg brugte bare min alm. billige mascara fra Maybelline under det meste af test perioden.

Først påføres det ønskede lag mascara på vipperne og mens vipperne stadig er “fugtige” af mascara skal du bygge vipperne op med fibrene fra Lash Extender. De små sorte fibre drysser helt vildt så det er vigtig at man IKKE har lagt sin basis make up inden (foundation, pudder mm.)  Jeg havde en fugtig serviet under øjnene mens jeg påførte fibrene og efterfølgende brugte jeg en make up børste til at børste de resterne fibre væk. Et andet godt råd er at holde øjnene så lukkede så muligt når fibrene påføres, for det er virkelig ikke sjovt at få de små hård ind i øjnene. Må indrømme at  Lash Extender krævede en del øvelse, for ja det er altså ikke helt let at styre de små fibre/hår. (Mascara – Billigvokspris: 152 kr.) (Lash extender – Billigvokspris: 206 kr.)

DIVADERME - BRYN OG VIPPER PÅ FLASKE?

Jeg er virkelig fan af produkterne, selvom jeg endnu ikke er ekspert i at lave lange smukke vipper – men øvelse gør mester er det ikke det man siger? Produkterne får den varmeste anbefaling herfra.

/ Liselotte

(Produkterne er modtaget i gave fra www.billigvoks.dk – holdningerne er mine egne)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk