BEAUTY,  GIVEAWAY

GIVEAWAY – KEVIN MURPHY “YOUNG AGAIN”

GIVEAWAY - KEVIN MURPHY "YOUNG AGAIN"GIVEAWAY - KEVIN MURPHY "YOUNG AGAIN" GIVEAWAY - KEVIN MURPHY "YOUNG AGAIN"

Så er der igen tid til en lækker Giveaway denne gang har du mulighed for at vinde en lækker hår olie fra det populære frisørbrand Kevin MurphyOlien er en leave-in treatment som giver dig intensiv pleje, glansfuldt hår og beskyttelse mod varme fra f.eks. føntørre eller glattejern. Denne lækre lette olie fordeles mellem hænderne og påføres på nyvasket fugtigt hår og trænger derefter hurtigt ind i håret uden at efterlade det tungt eller fedtet. Olien indeholder immortelle, grapefrugt og bur olie, hvilket er med til at blødgøre og beskytte dit hår i dagligdagen.

Personligt har jeg testet denne olie på mit eget hår og må sige at jeg er positivt overrasket. Den holder virkelig hvad den lover og måske endda mere til. Det lyder som en dårlig reklame men det er ikke engang løgn. Mit hår kan nemt se slidt ud og ja især mærke slidt da jeg bruger glattejern hver dag, både til at krølle og glatte plus det bliver farvet lyst hvilket bare aldrig er godt for hår. Derfor bruger jeg mange forskellige olier i håret for at få det til at se bare en smule levende. Men efter at hav prøvet denne behøves jeg kun denne. Den er så lækker og let og fedter på ingen måde mit tykke hår som ellers nemt kan blive fedtet. Du skal ikke bruge meget og du kan straks mærke forskel efter du bruger dine varme produkter. Jeg bruger den hver dag inden jeg tager mit glattejern i brug og det vil jeg fortsætte med. Skynd dig at deltage i vores lækre giveaway og få muligheden for at prøve den selv.

FOR AT DELTAGE I VORES GIVEAWAY SKAL DU:
– Følge bloggen via Bloglovin eller Facebook (Meget gerne begge)
– Skrive en kommentar til indlægget her med svaret på: “Hvad koster fragten for levering i DK hos Hair247.dk ?” (Find svaret her)
– HUSK at oplyse din e-mail, i e-mail feltet (Så vi kan kontakt dig hvis du er den heldige vinder)

Konkurrencen slutter d. 01/03 – 2015 kl. 12.00 hvorefter vinderen får direkte besked og offentliggøres på vores Facebook side.

/ Everyday Couture

(Konkurrencens præmie er sponsoreret af Hair247.dk)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

69 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.