Follow:
FASHION

OUTFIT INSPIRATION – NIGHT OUT

OUTFIT INSPIRATION - NIGHT OUT

Måske nogle af jer skal ud og ha det sjovt i weekenden. Men en festlig begivenhed behøves ikke nødvendigvis altid at betyde kjole eller nederdel. Personligt elsker jeg matchende sæt og jeg kunne blive ved med at tilføje dem til min garderobe. Jeg elsker at man kan være festlig men stadig super behagelig. Man kan derned også tillade sig at gå lidt amok med håret eller make up’en og tilsætter man et par hæle er man straks gået fra hverdag til night out. Det at det nemt kan dresses ned eller op er endnu en fordel.
Dette sæt er fra mærket Tusnelda Bloch, som er et innovativt dansk modemærke hvor tøjet er fremstillet af naturlige fibre og økologisk eller recycled. Tusnelda Bloch er flotte, anderledes og elegante silhuetter i lækre og naturlige materialer og du kan finde et stort udvalg af deres lækre tøj HER.
Som sagt kan man nemt give dette look et ekstra pift ved at give håret en ordentlig omgang volumen i form af krøller, opsat hår, eller hvad man nu er til. Kun fantasien sætter grænserne og ja måske også lidt hvad man tør. Men giv dit hår lidt ekstra med produkter sådan at det holder hele aftenen og natten. Et godt valg kunne her være mærket Alterna som laver banebrydende luksus-hårpleje med naturlige ingredienser. Du kan finde et stort udvalg af de skønne Alterna produkter HER.

/ 1. TUSNELDA BLOCH TOP / 2. TUSNELDA BLOCH PANTS / 3. AMUST NECKLACE HERE / 4. 2ND DAY LACE BRA / 5. BELLA MODA SHOES / 6. ALTERNA BAMBOO STYLE VOLUMIZING LIQUID POWDER HERE – ALTERNA BAMBOO STYLE BOHO WAVES MIST HERE – KEVIN MURPHY SHIMMER COLOR BUG HERE /

Håber dette indlæg kan give lidt inspiration i dette look til næste gang en festlig lejlighed tilbyder sig.

/ Tina & Liselotte

Dette indlæg er sponsoreret 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply MODETENDENSER

  Sættet fra Tusnelda Bloch har virkelig det fineste mønster <3

  http://modetendenser.dk

  20. februar 2015 at 9:21
 • Reply Karina

  Jeg er ret vild med sættet – det er virkelig fint 😉

  20. februar 2015 at 11:47
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.