Follow:
GET INSPIRED

GET INSPIRED BY ELINE TYCHSEN

GET INSPIRED BY ELINE TYCHSEN 2 3 4 5 GET INSPIRED BY ELINE TYCHSEN

Vi har valgt at oprette en ny kategori på bloggen, som hedder “Get inspired”. Hvilket betyder at i kan glæde jer til at møde en lang række spændende og inspirerende unge kvinder. Vi starter ud med vores første Get inspired indlæg allerede nu, hvor vi møder den inspirerende modeblogger Eline fra Aalborg, som blogger på  Mykindoffashionbyeline.dk. Elines blog er fyldt med lækre outfits og spændende inspirations collager og billeder – tag godt imod Eline.

Fortæl lidt om dig selv som person:
Uh, lidt om mig ? Det er faktisk lidt svært synes jeg hehe. Men jeg bor i Aalborg, er gift med Christian og sammen har vi en lille dreng på snart 1 år.

Jeg er person der ELSKER at have noget at lave, og derfor er min fritid også fyldt op. Jeg arbejder f.eks i H&M, som er et studiejob, men jeg har det egentlig mest som et interesse job for en branche jeg elsker. Derudover er jeg frivillig i en frikirke, hvor jeg arbejder med unge mennesker og så elsker jeg at bruge tid sammen med mennesker.

Beskriv din blog ud fra følgende (Stil, Indhold og tema):
Stilen på bloggen er ret enkelt og nede på jorden og det er for at fokusset forbliver på det hele min blog handler om; Mode. Mit indhold er primært det, men der er også enkelte indlæg, som er mere personlige. Men jeg prøver at holde det mest til jeg holder så meget af, nemlig mode. Så det kan være alt for outfits, inspiration, favoritmærker etc. Derudover er et af mine ?trademarks?, hvis man kan kalde det det, at mode skal være sjovt. Det er ikke en kedelig branche, den er fyldt med liv og er ikke kun til kvinder der er ultra tynde. Du kan være med om du er høj eller lille, slank eller buttet. Det handler i bund og grund om at have det sjovt while doing it.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:
Hmm, det må være mine ben. Lige meget, hvor fed jeg bliver forbliver de sjovt nok nogenlunde tynde hehe. Og her skal der nok lige tilknyttes, at jeg gennem de sidste 8 måneder har tabt mig 15kg og stadig er på en ?vandring? mod en sundere Eline.

Hvor shopper du helst?
H&M, Zara, ASOS, Vila, YAS & Monki. Og uendelig mange flere. Men disse er nok på top listen over dem jeg vender tilbage til gang på gang.

Hvad er dit bedste køb?
Det er mine nye widepants fra ASOS, noget som er helt nyt for min garderobe og stil.

Hvad er dit næste køb?
Et par flared pants fra YAS. Er blevet HEL vilde med dem efter jeg så den SilleWho?

Hvad er dit drømme køb?
Uden tvivl en Chanel 2.55 bag. Den badboy har jeg drømt om siden jeg var 14 år.

Nævn en af de sjoveste oplevelser du har haft som blogger:
Om denne oplevelse er sjov, ved jeg ikke. Altså det var sjovt og SKØNT at møde de rare mennesker!

Men oplevelsen stammer tilbage fra April sidste år, hvor jeg fik muligheden for et samarbejde med SPARKZ, hvor jeg sammen med 3 andre søde bloggerinder tog et smut til KBH for at hoste 2 events. Det var noget af det mest lærerige og spændende jeg har prøvet. Og det fik også mine øjne op for, en side af branchen, som jeg slet ikke havde været i kontakt med endnu. Det gjorde mig stærkt motiveret til at gøre mig selv bedre og yde bedre og mere.

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø – hvad ville du så vælge?
Min mobil (er afhængig af instagram og at kunne komme i kontakt med folk hehe), min mand og søn og min hovedpude.

 

Vi siger mange tak til søde Eline for inspiration til et dejligt indlæg. I kan besøge Elines blog HER

/ Tina & Liselotte

Giveaway

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Er kæmpe fan af sådanne indlæg – så dem glæder jeg mig til at læse flere af.
  Er også stor fan af Eline og læser hende dagligt 😀

  25. februar 2015 at 9:24
  • Reply Liselotte

   Det var godt at høre 🙂 <3

   26. februar 2015 at 7:48
 • Reply Katrine Pedersen

  Er vild med hende! Kan vildt godt lide den pels der 🙂
  Tak for din kommentar.

  Kig gerne forbi igen en anden gang:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  25. februar 2015 at 10:18
 • Reply Sanne

  Sikke et fedt tiltag – altid godt med inspiration til nye blogs at følge 🙂 Vil glæde mig til flere af disse indlæg!

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  25. februar 2015 at 12:01
  • Reply Liselotte

   Ja, ikke? 🙂
   Det var godt, vi har et par fede interviews i vente 🙂

   26. februar 2015 at 7:47
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hendes blog elsker jeg også at følge med i 🙂 Skønt indlæg!

  25. februar 2015 at 18:45
  • Reply Liselotte

   Tak søde, ja hun har en rigtig fin blog 🙂

   26. februar 2015 at 7:47
 • Reply Karina

  Super godt indlæg 😉 Og så har Eline jo også bare en rigtig fin blog 😉

  25. februar 2015 at 18:53
  • Reply Liselotte

   Tak – Ja, det har hun nemlig 🙂

   26. februar 2015 at 7:46

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.