FOOD

SUND MORGENMAD – BANANPANDEKAGER

SUND MORGENMAD - BANANPANDEKAGEREn god start på dagen kræver en god solid morgenmad. Jeg er kæmpe fan af proteiner om morgenen for det er med til at holde mig mæt længe og giver et stabilt blodsukker. Derfor består min morgenmad stort set altid af æg og skyr med lækker topping.
Jeg har rigtig svært ved at spise kogte æg/Scramble eggs og omelet om morgenen, men jeg føler mig “tvunget” til det, da er det som for mig giver den bedste mæthedsfornemmelse. Jeg “pakker” derfor mine æg godt ind og spiser dem derfor enten som bananpandekager eller æggemuffins.

BANANPANDEKAGER:
1 banan
2 æg
Et drys af urtekrams vaniljepulver eller en scoop proteinpulver efter eget valg
Topping: Friske frugter, 70 % revet chokolade eller en god sirup

Det hele mixes sammen og steges på panden i kokosolie. Man kan lave en stor eller 3 små af denne portion. Jeg synes det er hyggeligt med de små.

SUND MORGENMAD - BANANPANDEKAGER

Velbekomme og rigtig god dag <3

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk