FASHION

I WOULD LOVE TO WEAR #12 SIMPLE & CLASSY

I WOULD LOVE TO WEAR #12 SIMPLE & CLASSYPANTS: H&M “MODERN CLASSIC COLLECTION” / POINTED LOAFERS:  MANGO / DEEP V T-SHIRT: H&M / BH: HOT ANTOMY / CANVASBAG: BALENCIAGA CANVAS TOTE / EARCUFS: STINE A / WATCH: MICHAEL KORS LEXINGTON

Ville elske at iføre mig dette sæt i dag, jeg er så forelsket i de Pointed loafers fra Mango, de er så fine og er blevet vist mange gange på div. blogs. Har allerede købt mig 2 par sko denne måned – så må hellere holde lidt igen?
Hvad siger i ellers til denne lækre Canvas-drøm fra Balenciaga, perfekt til en shoppingtur, eller en tur på stranden. Uret fra Michael kors ejer jeg allerede i guld modellen, som sidder fast på mit håndled, nu drømmer jeg om det i sølv også, og til denne fantastiske pris, må man vel godt?

Jeg er desværre som Tina ramt af ondt i halsen, sådan virkelig ondt i halsen og tung i hovedet! Hader at være syg, har dog kæmpet mig på arbejde og håber jeg kan holde til et par timer.  Hvad skal jeres onsdag bruges på? 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk