Follow:
FASHION OUTFIT

OUTFIT: TURTLENECK & LEOPARD JACKET

OUTFIT: TURTLENECK & LEOPARD JACKET

32OUTFIT: TURTLENECK & LEOPARD JACKETJACKET: OLDIE VILA SIMILAR HERE / JEANS: H&M / BOOTS: CAMILLA PHIL FOR BIANCO / TURTLENECK: MANGO / RING: MIX’N’JOY / BRACELTS: FIIGHOF+SIIG & JUULEO / SUNGLASSES: RAYBAN / BAG: MULBERRY BAYSWATER / NECKLACE:  JANE KØNIG LOVE TAGS

Som i kan se på alle mine outfits, så indeholder min garderobe meget sort tøj, jeg elsker sort på sort og bliver ved med at få mere og mere sort tøj ind i min garderobe.. Jeg ville ønske at jeg var bedre til farver. Men det er jeg desværre ikke, og bliver det nok heller aldrig!

Har taget min nye fine ring i brug, som jeg har fået i gave af Mix’N’Joy, er den ikke lækker? Det bedste af det hele er af der er garanti på stenene – super dejligt, så tør man også bruge den til daglig.

Tasken ser i rigtig meget, da det er min hverdags taske og den stort set altid hænger på mig. Der tilpas i størrelsen til at indeholde alt hvad jeg har brug for: Pung, briller, solbriller, make up, madpakke, vandflaske og meget meget mere..

Jeg ligger stadig syg, men håber at blive nogenlunde frisk til at fejre min mors fødselsdag i aften. Skal i noget spændende i weekenden? 

/ Liselotte

 

Giveaway copy

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Camilla Julie

  Hvor er du fin! 🙂
  Så lækkert outfit – er helt vild med støvlerne!

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  6. marts 2015 at 10:06
  • Reply Liselotte

   Mange tak, de er virkelig også lækre 😀 <3

   6. marts 2015 at 12:26
 • Reply Eline

  SÅ vildt lækkert outfit <3

  6. marts 2015 at 11:27
 • Reply Sanne

  Super lækkert outfit – den jakke er så fin sammen med rullekraven! Jeg smutter en tur til Århus i weekenden og får besøgt veninder og søster 🙂 Og rigtig god bedring søde, håber du bliver frisk til i morgen <3

  6. marts 2015 at 14:26
  • Reply Liselotte

   Lyder hyggeligt smukke <3 🙂 God tur, ja håber virkelig også ..

   6. marts 2015 at 16:18
 • Reply Ida

  Håber at det går bedre, så du kan være med til at fejre din mor.
  Min fredag bruges også hjemme under dynen, da jeg også har ligget syg hele ugen – måtte dog lige på arbejde i dag 🙂

  Og så er jeg så enig med dig, når det kommer til det sorte. Jeg ville også ønske at jeg var bedre til at gå i farver, men det sorte holder bare altid 🙂

  6. marts 2015 at 16:32
  • Reply Liselotte

   Ja, sort holder bare altid <3 🙂

   Det er så trist at ligge syg, håber det går bedre med dig søde :-*

   6. marts 2015 at 22:25
 • Reply Katrine Guldbæk

  Virkelig skønt outfit :-). Har faktisk en lignende jakke/cardigan herhjemme, måske den snart skulle i brug 🙂
  Håber du bliver frisk til at fejre din mor :-). Jeg skal se “er det dig fra dybvad?” i morgen aften og til barnedåb søndag 🙂

  6. marts 2015 at 16:43
  • Reply Liselotte

   ÅH HVOR SNYD!!
   Ville så gerne have haft billetter dertil 🙁
   God weekend søde <3

   6. marts 2015 at 22:24
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor ser du skøn ud <3

  8. marts 2015 at 16:13
 • Reply Karina

  Hvor ser du bare godt ud søde <3

  9. marts 2015 at 12:14
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.