FASHION,  Outfit

OUTFIT: TURTLENECK & LEOPARD JACKET

OUTFIT: TURTLENECK & LEOPARD JACKET

32OUTFIT: TURTLENECK & LEOPARD JACKETJACKET: OLDIE VILA SIMILAR HERE / JEANS: H&M / BOOTS: CAMILLA PHIL FOR BIANCO / TURTLENECK: MANGO / RING: MIX’N’JOY / BRACELTS: FIIGHOF+SIIG & JUULEO / SUNGLASSES: RAYBAN / BAG: MULBERRY BAYSWATER / NECKLACE:  JANE KØNIG LOVE TAGS

Som i kan se på alle mine outfits, så indeholder min garderobe meget sort tøj, jeg elsker sort på sort og bliver ved med at få mere og mere sort tøj ind i min garderobe.. Jeg ville ønske at jeg var bedre til farver. Men det er jeg desværre ikke, og bliver det nok heller aldrig!

Har taget min nye fine ring i brug, som jeg har fået i gave af Mix’N’Joy, er den ikke lækker? Det bedste af det hele er af der er garanti på stenene – super dejligt, så tør man også bruge den til daglig.

Tasken ser i rigtig meget, da det er min hverdags taske og den stort set altid hænger på mig. Der tilpas i størrelsen til at indeholde alt hvad jeg har brug for: Pung, briller, solbriller, make up, madpakke, vandflaske og meget meget mere..

Jeg ligger stadig syg, men håber at blive nogenlunde frisk til at fejre min mors fødselsdag i aften. Skal i noget spændende i weekenden? 

/ Liselotte

 

Giveaway copy

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.