Follow:
FASHION

SPRING ITEMS I NEED IN MY CLOSET

SPRING ITEMS I NEED IN MY CLOSET

/ 1. Øreringe & Halskæde ? Månesten HERE Ring ? Jane Kønig HERE / 2. Taske ? Stella McCartney HERE / 3. Cardigan ? ZARA HERE / 4. Stiletter ? H&M HERE / 5 Neglelak ? Chanel HERE / 6. BH & Trusser ? H&M HERE, HERE / 7. Læder kjole – H&M HERE /

Når vejret engang bliver lidt bedre ville jeg gerne snige mig i dette outfit. I tænker måske det ser lidt kedeligt ud men nej lad os kalde det simpelt. Jeg elsker brune, grå og sorte nuancer sammen og ja blonder kan man bare ikke komme uden om. Læder look kjolen fra H&M syns jeg ser super lækker ud og er et godt billigt alternativ. Den må gerne på magisk vis dukke op i mit skab. Den ville nemt kunne dresses op og ned plus den ville være lækker til sneakers. Ja igen med perlerne sorry, men jeg kan ikke få nok. Ville gerne eje disse skønheder også. Stiletterne har jeg længe kigget på og de er også fra H&M suk suk men må drømme videre, de er nu ganske seje. Zara kan man jo ikke andet end at lukke øjenene, for jeg vil næsten gerne eje alt i deres butik i øjeblikket og denne cardigan er en af ønskerne og ja til en rigtig go pris. Sværger til Chanels skønne neglelakker og deres nye farver er som altid skønne. Håber i kan finde lidt inspiration i denne lille collage til det kommende dejlige forår.

Har i nogle fantastiske forårs must haves i gerne vil tilføje i graderoben?

Håber i er kommet godt igang med weekenden derude. Både Liselotte og jeg slås med træls sygdom men jeg er nu næsten på den anden side men har nu formået at brække min storetå. Jep er lidt en idiot hehe. Så nu må jeg humpe rundt til den bliver bedre. Godt det er lørdag. 😉 Ha jer en dejlig lørdag derude.

/ Tina

 

Giveaway copy

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply BRUUN by BRUUN

  Åh, så skønne sager 🙂
  Læderkjolen er bare SÅ fed!

  /Linda

  7. marts 2015 at 8:47
  • Reply Tina

   Takker søde <3 Ja den er så mega fin og så til den pris 😛

   7. marts 2015 at 23:15
 • Reply Eline

  Lækre sager! Kjolen er så fin <3

  7. marts 2015 at 10:25
  • Reply Tina

   Takker søde <3 Ja ikke 😉 og lækker pris os 🙂

   7. marts 2015 at 23:14
 • Reply Nanna Says

  Rigtig skønne fund til foråret! Jeg er vild med de rolige, jordnære farver, hvor materialer som blonder og læder er i fokus 🙂
  Har egentlig ikke så mange ting, jeg mangler – mere ting jeg bare gerne vil have 😉

  7. marts 2015 at 12:48
  • Reply Tina

   Takker 😀 Ja præcis ! også mig, det så dejlig simpelt men super lækker. haha tja det kender jeg kun for godt 😛

   7. marts 2015 at 23:14
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh skønne ting, især undertøjet, det er jeg helt forelsket i <3 Og god bedring med tåen 😀

  8. marts 2015 at 16:04
  • Reply Tina

   Ja det er jeg virkelig også 😉 Elsker blonder hehe 😛 tusind tak hehe fjollehovedet mig 😉

   8. marts 2015 at 19:12
 • Reply Pernille

  Jeg er helt forelsket i den fine bh fra H&M som du også viser her. Suk, den smuk (:
  http://Www.pernille-weidich.dk

  10. marts 2015 at 13:21
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.