FASHION

SPRING ITEMS I NEED IN MY CLOSET

SPRING ITEMS I NEED IN MY CLOSET

/ 1. Øreringe & Halskæde ? Månesten HERE Ring ? Jane Kønig HERE / 2. Taske ? Stella McCartney HERE / 3. Cardigan ? ZARA HERE / 4. Stiletter ? H&M HERE / 5 Neglelak ? Chanel HERE / 6. BH & Trusser ? H&M HERE, HERE / 7. Læder kjole – H&M HERE /

Når vejret engang bliver lidt bedre ville jeg gerne snige mig i dette outfit. I tænker måske det ser lidt kedeligt ud men nej lad os kalde det simpelt. Jeg elsker brune, grå og sorte nuancer sammen og ja blonder kan man bare ikke komme uden om. Læder look kjolen fra H&M syns jeg ser super lækker ud og er et godt billigt alternativ. Den må gerne på magisk vis dukke op i mit skab. Den ville nemt kunne dresses op og ned plus den ville være lækker til sneakers. Ja igen med perlerne sorry, men jeg kan ikke få nok. Ville gerne eje disse skønheder også. Stiletterne har jeg længe kigget på og de er også fra H&M suk suk men må drømme videre, de er nu ganske seje. Zara kan man jo ikke andet end at lukke øjenene, for jeg vil næsten gerne eje alt i deres butik i øjeblikket og denne cardigan er en af ønskerne og ja til en rigtig go pris. Sværger til Chanels skønne neglelakker og deres nye farver er som altid skønne. Håber i kan finde lidt inspiration i denne lille collage til det kommende dejlige forår.

Har i nogle fantastiske forårs must haves i gerne vil tilføje i graderoben?

Håber i er kommet godt igang med weekenden derude. Både Liselotte og jeg slås med træls sygdom men jeg er nu næsten på den anden side men har nu formået at brække min storetå. Jep er lidt en idiot hehe. Så nu må jeg humpe rundt til den bliver bedre. Godt det er lørdag. 😉 Ha jer en dejlig lørdag derude.

/ Tina

 

Giveaway copy

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

9 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk